VÁLOGATOTT KERETEK, VÁLOGATÁSI ELVEK A 2017. - 10 Október 2016 - Széles Sándor Úszó- Nevelő Műhely SZÉLES SÁNDOR  ÚSZÓ-NEVELÖ MŰHELY 

 Főoldal | Profilom | Kilépés Csütörtök, 29.06.2017, 06:33

Föoldal


Edzők
  Széles SándorJelentkezési Lap


    


Főoldal » 2016 » Október » 10 » VÁLOGATOTT KERETEK, VÁLOGATÁSI ELVEK A 2017.
12:34
VÁLOGATOTT KERETEK, VÁLOGATÁSI ELVEK A 2017.

VÁLOGATOTT KERETEK, VÁLOGATÁSI ELVEK
A 2017. január – március közötti edzőtáborok
Az új olimpiai ciklus kezdetétől a szövetségi kapitányok a régóta fontolgatott felkészülési rendszert kívánják bevezetni.
A mögöttünk álló időszakban a különböző egyesületek válogatott versenyzői más és más helyszínen, csoportban és időpontban készültek a rangos eseményekre. Ennek következményeként több klub arra kényszerült, hogy az edzőtáborokba – legyen az a világ bármely pontján – még ún. „nyulat” is magukkal vigyenek, hogy ily módon biztosítsák legjobb sportolóik számára a legjobb edzőpartnert.
Hargitay András felnőtt-, és Petrov Iván utánpótlás szövetségi kapitány úgy ítélte meg, hogy sokkal kedvezőbb, ha a lehetőség szintjén a legjobbak együtt készülnek, egymást segítik, motiválják.
A versenyzők közös felkészülésének velejárója, hogy a legsikeresebb edzők is egymást segíthetik, erényeik összegződnek.
A szövetségi kapitányok a 12 tagú Edzőbizottságon kívül számos edzővel egyeztette elképzelését, amikor megjelölte, hogy 2017-ben mely edzőtáborokban biztosítja a szövetség a válogatottak felkészülését. Egy-egy versenyző az adott időszakban edzőjével egyetértésben, vagy két meleg égövi, vagy pedig egy meleg égövi és egy magaslati edzőtáborban vehet részt.
A kluboknak, versenyzőknek változatlanul jogukban áll más helyszíneken, más időpontokban edzőtáborozniuk, de ezek költségeit a jelentős műhelytámogatásból, vagy más bevételeikből kell fedezniük. 

Tovább:

Megtekintések száma: 389 | Hozzáadta: admin

Share
Összes hozzászólás: 0

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


 


Copyright MyCorp © 2017